Get Adobe Flash player

Äänestys

Suosikkisaalis 2014 elokuu-joulukuu

hauki - 12.5%
meritaimen - 18.8%
kuha - 37.5%
ahven - 6.3%
siika - 12.5%
lohi - 12.5%
muu - 0%

Total votes: 16
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2014 - 00:00

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Email:

Venekalusto

 

Saalismatkojen Boston Whalerin Montauk 190 on huippuunsa kehitetty heittokalastajien tarpeiden pohjalta. Se on luotettava ja turvallinen, mutta erityisesti se on tunnettu uppoamattomuudestaan. Vaahdotettu runko tekee ajosta mukavan pehmeän ja hiljaisen. Boston Whalerin ainutlaatuiseen rakenteeseen luottavat muun muassa US Coast Guard sekä lukuisat viranomaistahot ympäri maailmaa. Veneessä on merenkulkuhallituksen mukainen vuokraveneen turva- ja katsastusvarustus.

Saalismatkojen veneen tilat ja huippuvarustelu tarjoavat unohtumattoman kalastuskokemuksen neljälle - ääritapauksissa jopa viidelle hengelle. Vene on erittäin leveä, joten liikkuminen veneessä on helppoa. Leveä keulakansi on kalastajan ykköspaikka, josta näkee erinomaisesti kalastettavan alueen ja pystyy kalastamaan ottipaikat tarkasti. Korotetun kannen edut tulevat esille erityisesti haukea ja meritaimenta kalastettaessa.

Sähköinen keulamoottori puolestaan mahdollistaa hiljaisen ja tarkan liikkumisen saalispaikolla, ja kaksi kaikuluotainta antaa tietoa kaikille kalastajille vedenalaisesta tilanteesta. Veneen voimalähteenä jyllää Mercuryn 150 Verado. Moottori edustaa nykytekniikan huippua, ja on käyntiääneltään erittäin hiljainen. Tehokaalla voimanlähteellä pääsemme ottipaikoille nopeasti ja turvallisesti.

 

 

Ajankohtaista

Antti Anttila edusti Suomea historian ensimmäisessä World Predator Classic -kilpailussa, johon osallistuivat Euroopan parhaat kalastajat. Antti voitti henkilökohtaisen pronssin sekä joukkuekullan.

Katso videot

Sekä galleriassa kuvia


Saalismatkat herkullinen uusi Venemenu, tutki lisää


Koska haluamme käyttää parasta laatuvälineistöä ja tarjota sitä myös asiakkaillemme, käytämme maailmankuulun Boston Whalerin Montauk 190 -venettä. Lue lisää

Yhteistyössä