Get Adobe Flash player

Äänestys

Suosikkisaalis 2014 elokuu-joulukuu

hauki - 12.5%
meritaimen - 18.8%
kuha - 37.5%
ahven - 6.3%
siika - 12.5%
lohi - 12.5%
muu - 0%

Total votes: 16
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2014 - 00:00

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Email:

Opas Antti Anttila

 

Oppaanasi toimii urheilukalastuksen ammattilainen, Antti Anttila. Pikkupoikana aloitettu harrastus muuttui myöhemmin mieluisaksi ammatiksi. Jo nuorena kilpaonginnassa ja -pilkinnässä menestynyt Antti on tänä päivänä uusimpia metodeja hyödyntävä ja testaava, jatkuvasti tietotaitoaan kartuttava moderni kalaopas.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan itse tietää mitään kalastuksen nikseistä - Antti on sinua varten neuvomassa vaikka kädestä pitäen. Tai voit olla alan harrastaja, joka pääsee kartuttamaan taitojaan kalastusmatkalla. Jollekin on tärkeintä kalasaalis, toiselle mukava fiilis kavereiden seurassa kauniissa saaristossa.

Oppaasi kuuluu myös alan arvostetuimpaan "Rapala Pro Guide" -ryhmään. Työskentely alan erikoisliikkeessä puolestaan antaa Antille hienon kontaktipinnan suomalaiseen kalastuskulttuuriin ja pitää välinetrendeissä ajan tasalla.

Antin ammattitaitoa on hyödynnetty kalastusvideotuotannoissa, kalastuslehdissä koekalastajana ja esim. Erämessuilla. Viimeisin meriitti on joukkuekulta ja henkilökohtainen pronssimitali Euroopan kovatasoisimmmassa alan kisassa "World Predator Classic 2014". Se on korkein saavutus mitä suomalainen urheilukalastaja on saavuttanut alan kilpailussa!Antti ja Markku Tiusanen pokkaamassa palkintoa World Predator Classicissa.

Ajankohtaista

Antti Anttila edusti Suomea historian ensimmäisessä World Predator Classic -kilpailussa, johon osallistuivat Euroopan parhaat kalastajat. Antti voitti henkilökohtaisen pronssin sekä joukkuekullan.

Katso videot

Sekä galleriassa kuvia


Saalismatkat herkullinen uusi Venemenu, tutki lisää


Koska haluamme käyttää parasta laatuvälineistöä ja tarjota sitä myös asiakkaillemme, käytämme maailmankuulun Boston Whalerin Montauk 190 -venettä. Lue lisää

Yhteistyössä