Get Adobe Flash player

Äänestys

Suosikkisaalis 2014 elokuu-joulukuu

hauki - 12.5%
meritaimen - 18.8%
kuha - 37.5%
ahven - 6.3%
siika - 12.5%
lohi - 12.5%
muu - 0%

Total votes: 16
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2014 - 00:00

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Email:

Kalastusmuodot

 
Heittokalastus

Heittokalastamme mieluiten. Mikään tunne maailmassa ei vedä vertoja sille, kun vihainen petokala iskee uistimeen ja tunnokas vapa menee mutkalle. Matalassa vedessä rantojen lähellä tavoittelemme kuhia, haukia ja meritaimenia. Yllättävää kyllä, molempia viimeksi mainittuja petokaloja saattaa saada samoista paikoista tiettyinä vuodenaikoina. Syvemmältä jigaamme tavoitellen kuhia, ahvenia ja lämpimän veden aikaan myös haukia. Jigaus on paitsi tehokasta myös erittäin hauskaa!

 

Vetouistelu

Mikäli  ryhmäsi on hieman kokemattomampi tai heittokalastus ei kiinnosta, voimme myös harrastaa vetouistelua. Uistelemme saaristossa tai järvimaisemissa tavoitellen paikasta riippuen meritaimenia, haukia ja kuhia. Vetouistelu on ajoittain tehokkaampi kalastusmuoto kuin heittokalastus. Tehon huomaa erityisesti silloin, kun petokalat syönnöstävät välivedessä sekä selkävesillä.

 

Onginta

Syöttikalalla onkiminen on suosittu kalastusmuoto keskieuroopassa. Suomessa kalastusmuoto kasvattaa jatkuvasti harrastajapiiriä ja kannatustaan. Onginta on verkkaista ja rentouttavaa odottelua, mutta elävä syötti houkuttelee yleensä lajinsa suurimpia edustajia.

 

Opas ehdottaa

Jos ette halua itse valita, antakaa oppaan valita sesonkiin sopiva kalastusmuoto!

Ajankohtaista

Antti Anttila edusti Suomea historian ensimmäisessä World Predator Classic -kilpailussa, johon osallistuivat Euroopan parhaat kalastajat. Antti voitti henkilökohtaisen pronssin sekä joukkuekullan.

Katso videot

Sekä galleriassa kuvia


Saalismatkat herkullinen uusi Venemenu, tutki lisää


Koska haluamme käyttää parasta laatuvälineistöä ja tarjota sitä myös asiakkaillemme, käytämme maailmankuulun Boston Whalerin Montauk 190 -venettä. Lue lisää

Yhteistyössä