Get Adobe Flash player

Äänestys

Suosikkisaalis 2014 elokuu-joulukuu

hauki - 12.5%
meritaimen - 18.8%
kuha - 37.5%
ahven - 6.3%
siika - 12.5%
lohi - 12.5%
muu - 0%

Total votes: 16
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2014 - 00:00

Tilaa uutiskirje

Nimi:
Email:

Kalapaikat

 

Suomenlahti

Suomenlahdella toimintamme keskittyy Pernajan ja Hangon väliselle alueelle. Kalastamme hyvällä menestyksellä kaikkia petokaloja, keskittyen vuodenajan mukaan vaihtuviin kohdekaloihin ja ottipaikkoihin.

Saaristomeri
Saaristomerellä liikumme etupäässä Särkisalon, Paraisten, Nauvon ja Houtskarin vesialueilla. Monipuolinen saaristo tarjoaa hyviä kalastusmahdollisuuksia ja on erityisen kuuluisa isoista hauista ja kuhistaan. Myös isokokoisen ahvenparven löytäminen alueelta onnistuu hienosti.Ahvenanmaa
Ahvenanmaa tarjoaa loistavat mahdollisuudet onnistuneeseen kalastusmatkaan. Liikumme isolla säteellä pääsaaren ympäristössä kalastaen meritaimenta länsi- ja pohjoisrannikolla, sekä muita petokaloja pääsaaren salmissa ja lahdissa. Ahvenanmaa on maineensa veroinen ja yksi parhaista kalastusalueista Suomen rajojen sisäpuolella.

Gotlanti

Gotlannista löytyvät uskomattomat meritaimenvedet ja kalastuksen ohella voit ihailla unohtumattomia maisemia. Gotlannissa kalastus tapahtuu rantakalastamalla, jolloin meritaimenpaikkoja etsitään matalassa vedessä kahlaamalla. Rantavedet tarjoavat myös mahtavat puitteet perhokalastukseen. Gotlanti on yksi Itämeren parhaista paikoista saada todella suuri meritaimen siiman päähän.


Saalismatkat kalastusalue/harmaa Suomen etelärannikolla:

 

 

© Maanmittauslaitos
 
Ajankohtaista

Antti Anttila edusti Suomea historian ensimmäisessä World Predator Classic -kilpailussa, johon osallistuivat Euroopan parhaat kalastajat. Antti voitti henkilökohtaisen pronssin sekä joukkuekullan.

Katso videot

Sekä galleriassa kuvia


Saalismatkat herkullinen uusi Venemenu, tutki lisää


Koska haluamme käyttää parasta laatuvälineistöä ja tarjota sitä myös asiakkaillemme, käytämme maailmankuulun Boston Whalerin Montauk 190 -venettä. Lue lisää

Yhteistyössä